Willem Dreeslaan 103 Oosterhout

Specificaties

Vraagprijs: € 799.000,- K.K.

  • Postcode: 4908 CE
  • Woonoppervlakte: 209 m2
  • Perceeloppervlakte: 401 m2
  • Inhoud: 824 m3
  • Bouwjaar: 1990

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Willem Dreeslaan 103 Oosterhout

Rond 2019 compleet gerenoveerd, gemoderniseerd en opnieuw ingedeeld!
Luxe, woongenot, ruimte en instap klaar zijn slechts enkele kreten die deze prachtige woning typeren.

Wij bieden u een unieke, royale en luxe afgewerkte vrijstaande woning.
Deze woning heeft een zeer charmante en moderne uitstraling door de frisse kleurstelling en aluminium dak elementen.

Tevens beschikt de woning o.a. over een ongekend ruime leefkeuken met eetgedeelte aan de voorzijde en een aparte lounge/tv ruimte aan de achterzijde. De royale woonkeuken is een van de eyecatchers van deze woning. Deze prachtige woonkeuken is voorzien van een kookeiland van 5 meter lang en high-end Miele apparatuur. De 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer, inpandige berging en een ruime oprit maken het geheel compleet.

Verder beschikt de woning o.a. over vloerverwarming (met zone regeling), alarminstallatie met camerasysteem, glad stucwerk wanden en plafonds, diverse kastenwanden, inbouwspots, moderne betonvloeren op de begane grond en vernieuwde kunststof kozijnen met HR++ glas.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd aan een doorgaande weg nabij openbaar vervoer, speelvoorzieningen, scholen en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen.
De A27 en middels de maasroute te bereiken A16 zijn op enkele autominuten afstand.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1990
Woonoppervlakte: ca. 209m²
Perceel oppervlakte: 401m²
Overige inpandige ruimte 14m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 7m²
Bergruimte: ca. 13m²
Inhoud: ca. 824m³
Aanvaarding 1e kwartaal 2022

INDELING

BEGANE GROND
Entree voorzien van een prachtige voordeur met vingerscan, ruime hal met meterkast en luxe toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime woonkeuken voorzien van een kookeiland van 5 meter met een bar gedeelte. De keukeninrichting bestaat uit uitsluitend high-end inbouwapparatuur en een unieke Sub-Zero, koel, vries en wijn klimaat kast. Eem warmhoudlade, Quooker en 2 vaatwassers maken het geheel compleet. Een prachtige eiken trap leidt naar de ruime overloop op de eerste verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich een separate TV-Lounge kamer met vakkenwand en de inpandig te bereiken berging/garage met vaste kastenwand.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met in de muur ingebouwd camera/video controlesysteem, separate luxe toiletruimte met wandcloset en fonteintje. 3-ruime slaapkamers (2 voorzien van vaste inbouwkasten) en een praktische badkamer met ligbad, dubbele wastafel in meubel en een separate douche.

Bergzolder van ca. 80m2 welke te bereiken is middels een vlisotrap vanuit de overloop.

TUIN
Volledig nieuw aangelegde onderhoudsvrije privacy biedende tuin rondom, voorzien van inbouw led-spots en houten berging.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Bezichtigen van een woning kan eventueel virtueel of via een fysieke bezichtiging
• We beperken elke bezichtiging tot maximaal 2 personen.
• De eigenaar van de woning is tijdens de bezichtiging niet thuis.
• Een bezichtiging met verkouden mensen gaat niet door.
• We schudden geen handen.
• Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gereinigd/gedesinfecteerd. • We vragen of kopers niets in huis willen aanraken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
• We houden 1.5 meter afstand.
• We laten de bezichtiging niet langer duren dan noodzakelijk.
• Inspectie en transport vinden plaats met maximaal 2 personen en indien mogelijk, zonder makelaar.
• Makelaars nemen de meterstanden gescheiden van elkaar op.
• De makelaar is in principe niet aanwezig bij het transport bij de notaris, tenzij echt noodzakelijk.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×