Zandgouw 13 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 850.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 RR
  • Woonoppervlakte: 277 m2
  • Perceeloppervlakte: 877 m2
  • Inhoud: 1098 m3
  • Bouwjaar: 1968

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Zeer royale levensloopbestendige woning mét zonnige tuin op het Westen en energie label A, door de aanwezigheid van zonnepanelen, zonnecollectoren en een gecombineerd systeem met warmte pomp!
Deze tuingerichte semibungalow is gelegen op een perceel met een oppervlakte van ca. 877m2. Naast deze riante tuin heeft de woning zelf ook veel te bieden. De woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet, keuken en bijkeuken. De garage is inpandig te bereiken. Tevens vind je hier de doorloop naar de multifunctionele ruimte met eigen badkamer. De riante aanbouw aan de achterzijde is rond 1997 gerealiseerd. Door de bijzondere vorm is deze aanbouw een echte eyecatcher. De laatste moderniseringsronde die in de woning heeft plaatsgevonden, is al even geleden, hier dient men wel rekening mee te houden.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd aan een autoluwe groene straat, nabij openbaar vervoer, speelvoorzieningen, sportvelden en ligt op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.
Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1968
Woonoppervlakte ca. 277m²
Perceel oppervlakte 877m²
Overige inpandige ruimte ca. 30m²
Bergruimte ca. 10m²
Inhoud ca. 1100m³
Energielabel: A
Bouwkundige keuring: aanwezig

INDELING
BEGANE GROND
Entree/hal, met de trapopgang, meterkast, het toilet en centrale hal. Woonkamer met sfeervolle open haard en leistenen tegelvloer. Via de woonkamer is er doorgang naar de later aangebouwde serre met een fantastisch zicht op de groene tuin, via een dubbele schuifpui is de tuin vanuit de serre bereikbaar. Dichte keuken, in hoek-opstelling met onderkasten, met kunststof werkblad, koelkast, afzuigkap, rvs spoelbak, vaatwasser en wandopstelling kasten. Via de keuken is ook de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken biedt toegang tot de achter- en voortuin. Via de centrale hal zijn de 3 kamers op de begane grond bereikbaar. Een kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en twee zijn gelegen aan de achterzijde en net als de serre later aangebouwd. Beide kamers aan de achterzijde zijn voorzien van schuifpuien die toegang bieden tot de tuin. Via de hal is ook de moderne badkamer te bereiken en de aanpandige garage. Via de garage is een multifunctionele ruimte te bereiken met eigen badkamer.

EERSTE VERDIEPING
Royale zolderverdieping, bereikbaar middels vaste trap. De zolder is opgedeeld in een (dubbele)slaapkamer en c.v.- ruimte met opstelling van de c.v.- ketel met zonneboiler en back up van een elektrische warmte pomp.
TUIN
Voortuin, met naastgelegen oprit. Royale achtertuin, gelegen op het zonnige Westen. Met achterom en toegang tot de berging. Groen aangelegd met diverse beplanting, verschillende paden en terras aan de woning gelegen.

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– Aangezien de woning meer dan 50 jaar oud is, zal de NVM ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen worden in de koopakte.
– Gezien de situatie zal in de koopovereenkomst gebruik worden gemaakt van een niet zelf-bewoningsclausule “Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.”
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×