Heer Arnoudstraat 47 Oosterhout

Specificaties

Vraagprijs: € 225.000,- K.K.

  • Postcode: 4902 BR
  • Woonoppervlakte: 67 m2
  • Inhoud: 214 m3
  • Bouwjaar: 1963

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Heer Arnoudstraat 47 te Oosterhout NB

Wij bieden u een speels ingedeeld appartement met vrij uitzicht over het fraaie “Lukwelpark”.

Het appartement is gelegen op loopafstand van het centrum, in de wijk “Slotjes”, met een eigen berging op de begane grond en is gesitueerd op de tweede verdieping. Door een slimme aanpassing is er een ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde gecreëerd.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar 1963
Woonoppervlakte ca. 67m²
Balkon ca. 5m2
Inhoud ca. 214m³
Aanvaarding in onderling overleg

Begane Grond:
Gemeenschappelijke entree, bellenplateau, brievenbussen, trappenhuis en berging.

Tweede Verdieping:
Entree, hal met meterkast en separaat toilet geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement.
De aan de galerijzijde gesitueerde keuken beschikt over een keukenblok in hoekopstelling en is voorzien van een spoelbak, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken en de geheel betegelde badkamer met douche, voorzien van thermosstaat kraan en wastafel. De bijkeuken beschikt over een aansluiting t.b.v. wasmachine en droger en de C.V. combi-ketel (Intergas, bouwjaar 2021).
Ruime slaapkamer aan de galerijzijde, afmeting ca. 3.10 x 3.67m.
De aan de parkzijde gelegen woonkamer heeft een afmeting van ca. 3.80 x 5.60m en middels de toegangsdeur is het balkon bereikbaar. Het op het zuiden gelegen balkon heeft een prachtig vrij uitzicht over het park met zijn waterpartijen en beschikt over een elektrisch zonnescherm. Slaapkamer (voorheen 2) aan de parkzijde, afmeting ca. 4.26 x 3.91m, met schuifpui naar het balkon.

ALGEMEEN
– Het stadscentrum van Oosterhout, met al haar voorzieningen, is op loopafstand gelegen. Scholen, sportaccommodaties en diverse uitvalswegen zijn vlot bereikbaar.
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×