Breeschot 1 Teteringen

Specificaties

Vraagprijs: € 425.000,- K.K.

  • Postcode: 4847 EW
  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Perceeloppervlakte: 232 m2
  • Inhoud: 454 m3
  • Bouwjaar: 1972

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Breeschot 1 Teteringen

Gelegen aan een autoluwe straat voorzien van parkeerkoffers, treft u deze zeer goed onderhouden uitgebouwde twee onder een kap woning met mogelijkheid tot garage in de achtertuin (nu in gebruik als overkapping en berging).

De woning beschikt verder o.a. over een gezellige uitgebouwde living in Z vorm, een semi- open keuken aan de achterzijde met overkapping. Een kindvriendelijke tuin, 4 slaapkamers, een ruime badkamer, dakkapel en de mogelijkheid tot aankoop van een separate garagebox met stroom maken het geheel compleet.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gesitueerd op loopafstand van de supermarkt, openbaar vervoer en basisschool. Verder ligt de woning nabij de Golfbaan, speelvoorzieningen, sportvelden en op zeer korte afstand van uitvalswegen, de Teteringse bossen en het Cadetten kamp. Het centrum van Breda is op 15 minuten fietsafstand en via een directe busverbinding is het station binnen 10 minuten bereikbaar.

Teteringen is een gezellig dorp met vele voorzieningen en ligt midden in een landelijk gebied met bossen en polders. Aan de noord- en westzijde, de lage Vuchtpolder en het open landbouwgebied. Aan de oostrand, fraaie bos- en heidegebieden. Tal van recreatieve wandel- en fietsroutes (mountainbike) leiden langs de vele laantjes en bospaden.
Verder kent Teteringen een 18-holes golfbaan langs de oostrand van woonwijk “Om de Haenen”. Alle overige voorzieningen waaronder o.a. sportvelden, sporthal, winkels en bushalte liggen op loopafstand van de woning. Het centrum van de steden Breda en Oosterhout liggen ook op korte fietsafstand. Het pand ligt verder vlakbij speelvoorzieningen, basisscholen en sportfaciliteiten (tennis, hockey, voetbal).

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: ca. 128,6m²
Perceel oppervlakte: 211m²
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 13m²
Bergruimte: ca. 9,2m²
Inhoud: ca. 454,28m³
Energielabel: B

INDELING

BEGANE GROND
Entree, ruime hal met trapopgang, meterkast, toiletruimte met closet en fonteintje. Ruime woonkamer met aanbouw en trapkast en schuifpui naar de tuin. Semi-open keuken welke is voorzien van inbouw apparatuur en deur naar de overkapping.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met trap naar de 2e verdieping en vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 1 in gebruik als kasten kamer, complete badkamer met ligbad, wastafel, toilet en instap douche.
TWEEDE VERDIEPING
Overloop met dakraam, opstelling van de c.v.- combiketel (bj. ca. 2004) en aansluitingen ten behoeve van de was-en droogapparatuur. Royale zolderkamer met dakraam en dakkapel aan de achterzijde.

TUIN
Privacy biedende achtertuin met overkapping en berging (voormalige garage).

SEPARATE GARAGEBOX
De mogelijkheid bestaat om een separate garagebox (de middelste van de drie links van de woning) aan te kopen welke voorzien is van stroom (vanuit de woning), de vraagprijs bedraagt € 27.500,- k.k..

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– Gezien het bouwjaar zal er gebruik worden gemaakt van een asbestclausule.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×