Haagstraat 12 Made

Specificaties

Vraagprijs: € 875.000,- K.K.

  • Postcode: 4921 XA
  • Woonoppervlakte: 264 m2
  • Perceeloppervlakte: 940 m2
  • Inhoud: 1204 m3
  • Bouwjaar: 1975

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Wonen in een prachtige authentieke woonboerderij ?

Deze levensloopbestendige vrijstaande woning biedt door zijn omvang en indeling vele gebruiksmogelijkheden. De woning is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en grotendeels gemoderniseerd.

Gelegen aan de rand van Made aan een groene laan met vrijstaande woningen grenzend aan een nieuwe woonwijk heeft u het comfort van ruimte en diversiteit. Op korte afstand van het centrum en diverse voorziening met een zeer goede ontsluiting via de A58 richting de A16 en A27 is deze woning niet alleen geschikt voor plaatselijke geïnteresseerden maar ook voor forenzen.

De woning heeft verschillend mogelijkheden, waaronder werken aan huis, gelijkvloers wonen en mantelzorg. Gezinnen, ouderen, combinaties, alles is mogelijk.

RENOVATIE/MODERNISATIE

• 2016 Nieuwe kozijnen en deuren, nieuwe gasleiding, voegwerk.
• 2017 Plaatsing dubbele garage, compleet nieuw dak op de hoofdbouw met isolatie, nieuwe dakpannen, dakramen en dakgoten.
• 2018 Dakkapel voorzijde, badkamer, bestrating en tuinaanleg, meterkast.
• 2019 Plaatsing airco, buiten keuken.
• 2020 Toilet begane grond, zinken daklijsten, eikenvloer begane grond.
• 2021 Buiten schilderwerk.

KERNGEGEVENS
Bouwjaar: 1975
Woonoppervlakte: ca. 264m²
Overige inpandige ruimte: ca. 69m²
Perceel oppervlakte: 940m²
Inhoud: ca. 1204m³
Energielabel: C voorlopig, nieuwe is aangevraagd.
Meetrapport: beschikbaar

BEGANE GROND
Entree/ hal met prachtige vide, meterkast, bergkast (voorheen toilet) en trapopgang.
Woonkamer, met sfeervolle schouw, eetgedeelte met dubbele deuren naar de tuin en toegang naar de kelder. Keuken in U opstelling met granieten werkblad, losse koel-/vriescombinatie (ter overname), 4-pits kookplaat, afzuigkap (naar buiten), oven, vaatwasser en voldoende kastruimte. Vanuit de entree, hal is tevens bereikbaar de slaapkamer (thans kantoor) beneden met aangrenzend een badkamer welke nu in gebruik is als wasruimte, vanuit de keuken, portaal met opstelling van de c.v. combiketel (bouwjaar 2009 (in 2020 interne werk vervangen) en toegang tot de tuin. Toiletruimte, betegeld, met zwevend closet, fonteintje.
Multifunctionele ruimte van ca. 45 m2 met schuifdeuren naar de tuin. Aanpandig een dubbele garage met keukenblok en vaste trap naar de bergzolder.

1e VERDIEPING
Prachtige vide met dakraam, vaste kast, ruime slaapkamer met op maat gemaakte kastenwand, hal, 2 slaapkamers met dakkapel, badkamer (2018) met dakkapel, wasluik naar de wasruimte op de begane grond, wastafel in meubel, toilet combinatie en ruime inloopdouche, slaapkamer met airoinstallatie.

TUIN
Royale tuin rondom, dubbele oprit aan de linkerzijde en enkele oprit aan de rechterzijde, vijverpartij met berging en ruime overkapping met buitenkeuken.

BIJZONDERHEDEN
– Levensloopbestendige authentieke woning op een prachtig perceel.
– De belangrijkste uitvalswegen bevinden zich op korte afstand;
– De woning heeft een ideale woon-werk plek, gelegen dichtbij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en sportverenigingen.
– De woning is bijzonder geschikt voor aan huis gevonden beroepen en/of een combinatie van wonen en werken;

ALGEMEEN
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
– De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 088 - 5 300 600
Email koen@dezeeuwmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×